Eenvoudig een groepenkast bestellen in Zeeland

  • Uitsluitend A-merken
  • Levert aan elektro-installateur als de industrie
  • Nauw contact met onze leveranciers

Een groepenkast bestellen doet u natuurlijk bij een specialist in de provincie Zeeland. Bij onze groothandel vindt u betrouwbare elektrotechnische toepassingen van hoogstaande kwaliteit. Elektrotechnische Groothandel Terneuzen heeft voor elk elektrotechnisch vraagstuk een passende oplossing. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons centraal. Vanuit onze winkel in Zeeland helpen wij u graag bij het kopen van een nieuwe groepenkast, meterkast of stoppenkast.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u een groepenkast bestellen bij een specialist in Zeeland?

Wij hebben diverse elektrotechnische toepassingen in ons assortiment, die alle zeer betrouwbaar en van uitstekend kaliber zijn. Wanneer u een groepenkast wilt bestellen, heeft u diverse mogelijkheden. U kunt een nieuwe groepenkast of stoppenkast kopen, maar ook een complete meterkast met alle aansluitingen en meters vindt u in onze groothandel in Zeeland. Een groepenkast is eigenlijk een lege installatiekast gevuld met DIN-rails waarop losse onderdelen gemonteerd kunnen worden. Waar een stoppenkast enkel bestaat uit, de naam zegt het al, stoppen, worden in een groepenkast diverse groepen en installatieautomaten aangebracht. De groepenkast is juist weer een onderdeel van de meterkast. Het is belangrijk dat u precies weet waarnaar u op zoek bent. Mocht u twijfels hebben, staan onze deskundige medewerkers u graag bij met advies bij het bestellen van een lege installatiekast of volledige groepenkast in onze winkel in Zeeland.

Advies bij het kopen van een groepenkast

Voordat u de groepenkast gaat bestellen bij onze groothandel in Terneuzen, Zeeland, is het handig als u vooraf weet hoe u de lege installatiekast gaat inrichten. U moet goed kijken welke groepen u precies gaat aanleggen. Vaak hebben de keuken en badkamer al een aparte groep. Ook moet u eraan denken om de noodverlichting te verspreiden over meerdere groepen, zodat de veiligheid in uw pand gewaarborgd blijft. Wanneer u uw nieuwe groepenkast, meterkast of stoppenkast in onze winkel in Zeeland komt kopen, geven wij u indien gewenst graag persoonlijk advies over het aanleggen van de verschillende groepen. Onze medewerkers hebben allemaal een achtergrond in de elektrotechniek en beschikken hierdoor over de benodigde vakkennis om u te helpen.

Bezoek onze groothandel en bestel uw groepenkast

Wilt u een nieuwe groepenkast, meterkast, stoppenkast of lege installatiekast kopen bij onze groothandel in Zeeland? Kom dan een keer langs en laat u adviseren door ons personeel. Uiteraard is het ook mogelijk om uw kast direct online te bestellen. Beschikt u over een erg groot pand? Dan is het wellicht rendabeler om een verdeelsysteem aan te schaffen. Hiermee regelt u de elektriciteit voor het volledige pand gemakkelijk en snel. Heeft u nog vragen over de groepenkasten die u bij ons kunt bestellen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)115 760 760 of e-mailadres info@egt.nl.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op! Telefoon: +31 (0)115 760 760,  E-mail: info@egt.nl